Over ons

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Over ons

Voor al uw beveiligingsdiensten is N&B security uw betrouwbare partner.
Een betrouwbare partij met de zekerheid van een goede dienstverlening in het bedrijfsleven.N&B security zorgt dan ook voor een gastvrije sfeer naast het garanderen van veiligheid. De juiste persoon op de juiste plek dat maakt het verschil bij N&B security. Voor iedere taak in de beveiliging hebben wij verschillende medewerkers met de juiste ervaring en kennis op dit gebied. Hierdoor kunnen wij van N&B security u optimale dienstverlening aanbieden.

N&B is gespecialiseerd in het vinden van beveiliging op maat en ervaring binnen de beveiligingsbranche heeft N&B security een verschillende takken van beveiliging zoals Winkelsurveillance, objectbeveiliging evenementenbeveiliging   hotels, ziekenhuis en bouw, receptie, zorginstellingen.

Onze Visie

N&B security is een professionele organisatie die zich bezig houdt met beveiliging en veiligheid in de breedste zin van het woord, met als doel een kwalitatief hoge dienstverlening tegen een concurrerende prijsstelling. Kwaliteit, Flexibiliteit, Innovatief en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zijn voor N&Bsecurity belangrijke speerpunten.

Share our website